Büyükşehir’den Duyarlılık Çağrısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sıcaklıkların hızla düştüğü kış ayları süresince kimsesiz ve sokakta kalan vatandaşlarımız için başlattığımız çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi 5 vatandaşımız misafirhanelerimize yerleştirilmiş, hemşerilerimizin barınma, giyim ve kişisel bakım ihtiyaçları giderilmiştir. Tüm kurum ve kuruluşlar ile kurumsal işbirliği içerisinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz” denildi.

Rutin kontroller sürüyor
Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; “Sokakta yaşayan kimsesiz vatandaşlarımıza ulaşma noktasında değerli hemşerilerimizden duyarlılık bekliyoruz. Vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, Alo 153 Çözüm Masası ve Alo Zabıta 277 54 10 nolu telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. İlçelerimizde ise İlçe Emniyet ve Zabıta Müdürlükleri ile kaymakamlıklar ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çalışmalarına devam etmektedir. Büyükşehir Sosyal Hizmet Müdürlüğü ekiplerimiz düzenli olarak Büyükşehir Terminali, Gar Binası, hastaneler ve diğer sosyal alanlarda rutin kontrollerini sürdürmektedir".