Büyükşehir Meclisi 8 Mayıs Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 33 maddelik gündem oylanacak. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Afet İşleri Dairesi Başkanlığı kurulmasına yönelik maddede görüşülecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Olağan Meclis Toplantısı, 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek oturumda 33 gündem karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Toplantıda; Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Afet İşleri Dairesi Başkanlığı kurulmasına yönelik maddede görüşülecek. Afetlere hazırlıkta etkin bir çalışma gerçekleştirecek olan Büyükşehir, yeni kurulacak daire başkanlığıyla bu alanda yapacağı çalışmaları tek merkezden yönetecek.