Büyükşehir Köylerin Yüzünü Güldürüyor

Köy kahvehanesinde ayran içti

Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki bütün asfaltsız yerleri asfaltlayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin farklı bölgelerde çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Şehrin 3. girişi niteliğinde Serdivan D-100 bağlantı yolunu da asfaltladıklarını dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya’daki trafik akışının daha da rahatlayacağını söyledi. Zeki Toçoğlu asfalt çalışmasındaki incelemelerinin ardından Çağlayan ve Turnadere köylerini ziyaret etti. Köy kahvehanelerinde vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Toçoğlu, kendisine ikram edilen ayranı içti ve köylülerle birlikte karpuz yedi.

Ne kadar teşekkür etsek azdır

Başkan Zeki Toçoğlu’nu karşılayan ve yolları sıcak asfalta kavuşturduğu için teşekkür eden Çağlayan Köyü Muhtarı Yılmaz Mumcu, “Kavaklıorman köyünden itibaren bizim köyümüze gelen yolumuz topraktı. Büyükşehir Belediyemiz şimdi burayı sıcak asfalta kavuşturuyor. Bu bizim için çok büyük bir hizmet. Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli başkanımız Zeki Toçoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Bütün köy halkım adına başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.