Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-Off final serisinin ilk maçında sahasında Beykoz Belediyesi’ne 30-31’lik skorla mağlup oldu.

Erkekler Hentbol Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off Final serisinin ilk karşılaşmasında Beykoz Belediyesi’ni konuk etti. TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanan ve Serdivan Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesinde 30-31’lik skorla mağlup olan Büyükşehir, seride 1-0 geriye düştü. Üç galibiyet alanın Süper Lig şampiyonu olacağı serinin ikinci ve üçüncü maçı 8-9 Haziran tarihlerinde İstanbul’da oynanacak.

Karşılaşmaya Taner Günay, Dusan Medic, Ghazali, Mohammed Miri, Ramazan Döne, Oğulcan Güney ve Çetin Çelik 7’lisi ile başlayan Büyükşehir Hentbol, başa baş mücadeleye sahne olan ilk yarıyı 9-12 geride kapattı. İkinci yarıda da öne geçmeyi başaramayan Büyükşehir, sahadan 30-31 mağlup ayrıldı. Ramazan Döne ile Oğulcan Güney’in 7’şer sayısı galibiyete yetmedi. Bu sonucun ardından Büyükşehir, final serisinde 1-0 geriye düştü.