Adatıp Büyükşehir Basketbol, Tahincioğlu BSL’nin 10. haftasında karşılaştığı Afyon Belediye’ye 91-70’lik skorla mağlup oldu.

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Afyon Belediyesi’ne konuk oldu. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı ve ilk çeyrek 27-21 tamamlandı. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Afyon Belediye farkı 16 sayıya kadar çıkartarak durumu 56-40’a kadar getirdi ve ilk yarı sonucu belirlenmiş oldu.

Maç Sonucu 91–70
Maçın üçüncü çeyreğine 16 sayı geride başlayan Adatıp Sakarya, Alp Karahan ve Wilbekin’ın 3’lükleri ile 11-0’lık bir skor yakaladı. Farkı 5 sayıya kadar düşürmeyi başaran Adatıp Sakarya’ya ev sahibi ekip karşılık verince üçüncü çeyrek 67- 57 Afyon üstünlüğü ile son buldu. Taraftarının desteğini de arkasına alan ev sahibi takım karşılaşmadan 91-70’lik skorla galip ayrıldı.