Büyükşehir altyapısında eğitimlere ara verildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen altyapı eğitimlerine koronavirüs önlemi geldi. Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Tüm dünyada görülen ve ülkemize kadar gelen koronavirüse karşı Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubü olarak tüm branşlarımızda eğitimlerimize süresiz ara verilmiştir. Sporcu ve insan sağlığı önemi açısından alınan kararı, sporcularımıza, antrenörlerimize, velilere ve tüm spor kamuoyuna bildiririz” denildi.

Futbol branşında eğitime ara verildi
Bu kapsamda altyapıda eğitimleri devam eden futbol okulu ve U-11 ile U-12 takımlarının öğrencilerinin eğitimleri 4 Nisan Cumartesi gününe kadar ertelendi. Büyükşehir Belediyesi altyapısında U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarında lisanslı olarak eğitim alan sporcuların antremanlarına 1 haftalık ara verilirken haftalık ara iznin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı kararlar doğrultusundan eğitimleri gerçekleştirilecek.