Büyükşehir Akademi'de Yeni Dönem

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl da hizmet veren Büyükşehir Akademi de yeni dönem başlıyor. Yeni dönemde; siyaset ve demokrasi okumaları, şiir okumaları, mesnevi okumaları, edebiyat okumaları, tarih okumaları ve yazı atölyesi branşlarında dersler verilecek. Yeni dönem için kayıtlar, 5-14 Ekim tarihleri arasında, www.sakarya.bel.tr adresinden gerçekleştirilecek. Yeni dönem dersleri ise 24 Ekim tarihinde başlayacak. Akademi ile ilgili detaylı bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Geçtiğimiz yıl da gerçekleştirdiğimiz okuma programları, halkımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu yıl da Büyükşehir Akademi’ye devam ediyoruz. Yeni dönem kayıtlarımız 5-14 Ekim tarihleri arasında internet sitemizden gerçekleştirilecek. Siyaset ve demokrasi okumaları, şiir okumaları, mesnevi okumaları, edebiyat okumaları, tarih okumaları ve yazı atölyesinden oluşan programda dersler ücretsiz olarak verilecek. Siyaset ve Demokrasi Okumaları’nda Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Bezci, Şiir Okumaları’nda Ercan Yılmaz, Mesnevi Okumaları’nda Yrd. Doç. Dr. Sezai Küçük, Edebiyat Okumaları’nda Necati Mert, Tarih Okumaları’nda Doç Dr. Ümit Ekin ve Yazı Atölyesi’nde Necati Mert dersler verecek. Derslerimizi 30’ar öğrenci takip edebilecek. Dersler 24 Ekim tarihinde başlayacak ve 18 Aralık tarihinde sona erecek. Büyükşehir Akademi’ye, mevcut ders konularına ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Büyükşehir Akademi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı (444 40 54 dahili:3434) arayabilirler.