Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Büyükşehir Akademi’de İlkbahar Dönemi sona erdi. Akademinin şehrin kültür ve sanat hayatına ivme kazandıran bir çalışma olduğunu vurgulayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Akademi de bilginin peşinden giden, hakikati keşfetmeye çalışan, soru soran, sorgulayan her kuşaktan insanımıza hizmet sunuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Büyükşehir Akademi’de İlkbahar Dönemi sona erdi.  Akademi kapsamında 6 farklı branşta, alanında uzman isimlerin vatandaşlarla buluşturulduğunu  belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Tarihte Doç. Dr. Haşim Şahin, Yazı ve Edebiyatta Necati Mert, Dünya Dinlerinde Prof. Dr. Fuat Aydın, Sanat ve Hikmette Sadık Yalsızuçanlar, Mesnevide Yrd. Doç. Dr. Sezai Küçük ve Görsel Kültürde Yrd. Doç. Dr. Özlem Oğuzhan bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar. Gayemiz, şehrimizin entelektüel birikimine katkı sağlamak” dedi.

Akademi hız kesmeden devam edecek
Aktürk, “Büyükşehir Akademi de bilginin peşinden giden, hakikati keşfetmeye çalışan, soru soran, sorgulayan her kuşaktan insanımıza hizmet sunuyoruz. Bu yıl 17 Mart’ta başlattığımız, Ofis Sanat Merkezi ve Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdiğimiz derslerimizde Bahar Dönemi sona erdi.  İnşallah gelecek kültür ve sanat sezonunda branş alanlarını daha da zenginleştireceğiz. Derslerimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.