Büyükşehir Belediyesi açık hava etkinlikleri bu haftasonu da ilgi odağı oldu. Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen Salıncak adlı gölge oyunu ve Madagaskar adlı animasyon filmi çocukları haftasonu keyifli dakikalar yaşattı. Pazar günü oynanan gölge oyununun ardından Açık Hava Etkinlikleri son buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik gölge oyunu ve animasyon filmi gösterimi bu haftasonu da ilgi odağı oldu. Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde 25 Eylül cumartesi Madagaskar adlı animasyon filmi yer alırken, 26 Eylül Pazar günü ise tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu Salıncak adlı gölge oyunuyla minik izleyicilerle buluştu. Çocuklarıyla birlikte etkinliklere katılan aileler Büyükşehir Belediyesi’ne çocukların sosyalleşmesine katkı sağlayan etkinlikler için teşekkür etti. Pazar günü son bulan açık hava etkinlikleriyle ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdiğimiz açık hava etkinliklerinin bu haftasonu sonuna geldik. Vatandaşlarımızı çeşitli etkinliklerde buluşturarak hem sosyal hayatlarına hem de kültürel hayatlarına katkı sağladık. Etkinliklerimize katılan tüm izleyicilerimize ve dinleyicilerimize teşekkür ederiz. Bir dahaki etkinliklerimizde buluşmak üzere” ifadeleri kullanıldı.