Burucu da Finalde

Son Avrupa Şampiyonu Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Şeyda Burucu, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda finale yükseldi. Burucu, şampiyonluk için Avusturyalı rakibi ile 11 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacak.

Geçtiğimiz yıl İspanya’da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda şampiyon olarak Türkiye’yi sevince boğan Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Şeyda Burucu, 68 kiloda, Ukrayna, Makedonya, Macaristan ve Rusya temsilcilerini yenerek zorlu şampiyonada finale yükseldi. Burucu, şampiyonluğunu korumak için Avusturyalı rakibi ile 11 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacak. Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Şampiyonluk için oynayacak Enes kardeşimizle birlikte Şeyda da finale yükseldi. Her ikisini de şampiyon olarak karşılayacağımıza inanıyoruz. Sporcularımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.