Bisiklet Turları Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü geleneksel Bisiklet Turları başlıyor. Alandüzü, Mollaköy, Karagöl – Acelle ve Sülüklü Göl parkurlarında gerçekleştirilecek sürüşler için ilk kayıtlar 27 Nisan Pazartesi günü alınacak. Büyükşehir Belediyesi internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden her parkur için ayrı kayıt yaptırılacak. Katılımcılar, sürüşlerin gerçekleştirileceği Pazar günü, saat 8.30’da Kentpark içerisinde yer alan Öğretmenevi’nin yanında toplanacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, turlar ile ilgili detaylı bilgi için Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nü 241 20 02 nolu telefonun aranabileceği belirtildi.