Başkan Ekrem Yüce, ilçe temaslarını Arifiye ve Sapanca’da sürdürdü. Teşkilatları ziyaret eden Yüce, iki ilçe için yapılan yatırımları tek tek anlattı. Başkan Yüce, “Sakarya’yı birlik ve beraberlikle daha iyi yerlere getirmek için her zaman çok çalışacağız. Sapanca bizim çok önemli ve değerli bir ilçemiz. Bizler Sapanca’ya ne yapsak yakışır. Sapanca bizim hem ülkemize hem de dünyaya açılan kapılarımızdan birisi. Arifiye ilçemiz Sakarya'nın göz bebeği ilçelerinden bir tanesi” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan dolayısıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Arifiye ve Sapanca ile devam etti. Programları kapsamında ilçe belediyelerini, AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Yüce, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ile de görüştü. Sakarya’yı birlik ve beraberlik içerisinde en iyi noktalara getirmek adına her daim çalışacaklarını belirten Başkan Yüce, ilçelerde yapılan yatırımlara ilişkin detayları da anlattı.

Arifiye Sakarya’mızın gözbebeği
Başkan Yüce ziyaretlerine ilk olarak Arifiye ile başladı. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve ilçe teşkilatı ile birlikte ilçenin esnaflarını ve muhtarlarını ziyaret eden Başkan Yüce, akabinde AK Parti İlçe teşkilatını ve Arifiye Belediyesini ziyaret etti. Başkan Yüce, “Büyükşehir ve ilçe diye bir ayrım olmaksızın her zaman çalışmalarımızı yürütüyoruz. Teşkilatımız ile de uyumlu bir şekilde hareket ediyoruz. Her birimiz bir inanç ve hedef uğruna yürüyoruz. Ülkemizi örf ve adetlerimize uygun, geleceğimizi doğru bir şekilde hazırlamak adına emin adımlar atıyoruz. Mevla’m bu dava yolunda her zaman birlikte adım atmayı nasip eylesin. Mollaköy Kürek ve Kano Parkuru Projesi için çalışmalarımız devam ediyor. Burası hem ilçemizi etkileyecek hem de Sakarya’mızın gelişiminde katkı sağlayacak. Arifiye ilçemiz Sakarya'nın göz bebeği ilçelerinden bir tanesi. Böyle güzel bir ilçede vatandaşlarımızın bir arada olmaları gerçekten belediye başkanımız ve ilçe heyetimizin önemli çalışmaları sayesindedir. Ben tekrardan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sapanca’ya ne yapsak yakışır
Başkan Yüce Arifiye ziyaretinin ardından Sapanca’ya giderek Belediye Başkanı Özcan Özen ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ile bir araya geldi. Bölgede bulunan esnaf ve muhtar ziyaretlerinin ardından İlçe Teşkilatını ve Belediye Binasını ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Tamamen homojen bir yatırım politikası izleyerek her ilçemizde aynı yatırımları yapmaya yoğunlaştık. Sapanca’ya ne yapmak lazım konusunda birçok kez toplantılar yaptık. Sapanca’nın eksiklerini ön plana koyduk ve büyük işler gerçekleştirdik. Bu sadece Sapanca ilçemiz değil aynı zamanda diğer ilçelerimiz için de geçerli. Tamı tamına 3 milyarlık yatırım gerçekleştirdik. ‘Sloganımız belli Çalışınca Yapıyorsun.’ Sapanca’da çok az bir asfaltsız alanımız kaldı. İnşallah bu sene bunu tamamlayarak eksik bir asfalt yatırımımız olmayacak. Sapanca bizim çok önemli ve değerli bir ilçemiz. Bizler Sapanca’ya ne yapsak yakışır. Sapanca bizim hem ülkemize hem de dünyaya açılan kapılarımızdan birisi. İnşallah meydan konusunda da çalışmaya başlayacağız. Sapanca’mıza güzel bir meydan konusunu ele alarak ilçemizin cazibesini daha da artırmayı hedefliyoruz. Sapanca teşkilatı ve belediyesi olarak büyükşehirle işbirliği halinde dostça daha iyi işleri Mevla’m bizlere sağlasın. Teşekkür ederim” dedi.