Bilet Satışları Başladı

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Orhangazi Kültür Merkezi’nde verecekleri konserde birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirecek. Konserin bilet satışları başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 24 Aralık Pazartesi günü Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Aralık ayı etkinlikleri kapsamında bir konser verecek. Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser saat 19:00’da başlayacak. Konserin bilet satışları başladı. Sakaryalılar, ücretleri öğrenci 10 TL, sivil 15 TL olarak belirlenen konser biletlerini Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan temin edebilirler.