Beyazıt Camii İmamı Sakarya'da

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından “Mahallemizde İftar Var” projesi kapsamında ilçelerde düzenlenen iftar programlarına Sakaryalılar yoğun ilgi gösteriyor. Kuran-ı Kerim okuma dünya birincileri ise iftar sofralarında ve iftar sonrası camilerde vatandaşlarla buluşuyor, teravih namazlarını kıldırıyor. Daire Başkanı Davut Yüce, “Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında vatandaşlarımızla birlik beraberliği ve paylaşma duygusunu en üst seviyede yaşıyoruz. İftar programlarımızda Dünya ve Türkiye Kuran-ı Kerim okuma 1’incileri vatandaşlarımıza Kuran tilavetinde bulunarak Ramazan ayının manevi atmosferine katkıda bulunuyorlar. Kuran’ı en güzel okuyan hafızlarımız iftar sofralarımızda ve camilerimizde vatandaşlarımızla buluşuyor. Vatandaşlarımız uygulamadan çok memnun kalıyorlar” diye konuştu.

Cuma günü Serdivan’da
Sakarya Büyükşehir Belediyesi 10 Ağustos Cuma günü Serdivan Alışveriş Merkezi yanında iftar programı gerçekleştirecek. İftar programına İstanbul Beyazıt Camii imamı Suat Gözütok katılacak. Gözütok, iftar sofrasında ardından Serdivan Sapak Camii’nde Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunacak ve teravih namazını kıldıracak.