Vali Nayir’ı Büyükşehir Belediyesi’nde konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Valimiz Ahmet Hamdi Nayir, son kararnameyle Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. Göreve başladığımız 2019 Nisan ayından bu yana uyum içerisinde çalıştık. Ülkemizin içerisinde bulunduğu koronavirüs salgını süresince de birlik ve beraberlikle hareket ettik. Sakarya’mıza sunduğu hizmetler dolayısıyla Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’a şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, son kararnameyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’ı Büyükşehir Belediyesi’nde konuk etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Genel Sekreter Mustafa Ak, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Furkan Beşel, Ali Oktar, Ziya Cevherli, Bedrullah Erçin de yer alırken; Başkan Yüce, Vali Nayir’a Sakarya’ya kattığı değer ve çalışmaları için teşekkür etti.

Uyum içerisinde çalıştık
Birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Valimiz Ahmet Hamdi Nayir, son kararnameyle Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. Göreve başladığımız 2019 Nisan ayından bu yana uyum içerisinde çalıştık. Ülkemizin içerisinde bulunduğu koronavirüs salgını süresince de birlik ve beraberlikle hareket ettik. Valimiz uhdesinde başlatılan çalışma ile paydaşlarımızla birlikte 25 bin ihtiyaç kolisini hemşehrilerimize ulaştırdık. Sakarya’mıza sunduğu hizmetler dolayısıyla Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’a şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.