Sakarya Barosu Başkanlığına seçilen Av. İlknur Ebiz Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Baro Başkanımızın şahsında yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı seçimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalara imza atacağınızı ümit ediyorum” dedi. Baro Başkanı Yıldız, Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde projeler gerçekleştireceklerini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Barosu Olağan Genel Kurulu sonrasında Baro Başkanı seçilen Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Desteğe hazırız
Baro Başkanı Yıldız’ın makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yüce, hukuk kurumu olarak baroya önem verdiklerini dile getirdi. Yüce, “Sayın Baro Başkanımızın şahsında yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalara imza atacağınızı ümit ediyorum. Barolarımız vatandaş ile adalet arasında köprü görevi görmekte ve insan hakları mücadelesinde de önemli bir görev üstlenmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak baroya, adalet çalışanlarına, her anlamda, her türlü desteği vermeye hazırız” dedi ve Baro Başkanı Yıldız ile yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

İş birliği içerisinde olacağız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Sakarya Barosu olarak adaletin sesi, halkın nefesi olacaklarını belitti. Yıldız, “Sakarya Barosu olarak ülkemizdeki ve dünyadaki tüm hukuksuzluklara karşı mücadele edeceğiz. Aynı zamanda Sakarya’daki tüm kurumlarımız ile uyum ve birlik içerisinde çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarımız sayesinde hem vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştıracağız hem de meslektaşlarımıza yönelik projeler gerçekleştireceğiz. İleride Büyükşehir Belediyemiz ile de iş birliği içerisinde projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Başkanımıza nazik ziyaretinden, iyi dileklerinden ve desteğinden ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.