Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş’i konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Ziyaretinizden memnuniyet duyduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de şehrimize dair fikir alışverişinde bulunacağımıza inanıyorum. Katkı ve destekleriniz bizim için çok önemli. Rabbim yapacağınız tüm çalışmaları hayırlara vesile kılsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş’i ağırladı. İhsan Açık’ın Türkiye Diyanet Vakfı’nda göreve başlamasının ardından 24 Nisan tarihinde Sakarya İl Müftüsü olarak atanan Hasan Başiş, ilk resmi ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yaptı. Sakarya İl Müftüsü Başiş, Başkan Ekrem Yüce’ye destek ve katkıları dolayısıyla teşekkür ederek başarılar diledi.

Birliktelik sürecek
Nazik ziyareti dolayısıyla Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş’e teşekkür eden ve başarılar dileyen Başkan Ekrem Yüce, “Koronavirüs salgını dolayısıyla birlikteliklerimizi de sınırlandırmak durumunda kaldık. Hamdolsun ülkemizin salgınla mücadelede gösterdiği başarı ile yeni normal yaşama geçiş yaşıyoruz. Ziyaretinizden memnuniyet duyduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine birlikte şehrimize dair fikir alışverişinde bulunacağımıza inanıyorum. Katkı ve destekleriniz bizim için çok önemli. Rabbim yapacağınız tüm çalışmaları hayırlara vesile kılsın” dedi.