Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, “Sakarya’ya olan sevdamız yeni değil. Sakarya, gençliğimizin şekillendiği, değerlerimizi ve misyonumuzu kazandığımız ve gönlümüzde farklı bir yeri olan şehirdir. Bakanlığımızın katkılarıyla kadim şehir Sakarya’ya yapılması gerekenler için hazırız” dedi. Başkan Yüce ise Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’a Sakarya’ya gösterdiği yakın ilgi ve destek dolayısıyla teşekkür etti.

Bir dizi programlara katılmak üzere Sakarya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Genel Sekreter Mustafa Ak, TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. İlhan Kocaarslan, SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Oktar ve Ziya Cevherli yer aldı. Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Sakarya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Ekrem Yüce’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Çevre ve şehircilikte örnek şehir
Başkan Ekrem Yüce, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’a Sakarya’ya gösterdikleri yakın ilgi ve destek dolayısıyla teşekkür ederek şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyemizin çevre ve şehircilik alanında sürdürdüğü her çalışmayı ve projeyi yakından takip eden Bakan Yardımcımız Mücahit Demirtaş’a şükranlarımı sunuyorum. Sakarya’nın sizin için ne ifade ettiğini çok iyi biliyor, geçmişte şehrimizde geçirdiğiniz yılları anımsıyorum. Özel ilginize matuf olan Sakarya’mızı her alanda geliştirmek, çevre ve şehircilik alanında örnek bir şehir oluşturmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan destekleriniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sakarya desteğe hazırız
Sakarya ile eskiye dayanan bir bağının olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, “Sakarya’ya olan sevdamız yeni değil. Sakarya, gençliğimizin şekillendiği, değerlerimizi ve misyonumuzu kazandığımız ve gönlümüzde farklı bir yeri olan şehirdir. Bakanlığımızın katkılarıyla kadim şehir Sakarya’ya yapılması gerekenler için hazırız. Ayrıca TBMMB olarak gönül coğrafyamıza yönelik çalışmalarımızda paydaşımız olacak ve belediyecilik anlamında uğrak noktalardan biri haline gelecek. İnşallah Sakarya bizim gönlümüzde her zaman var olmaya devam edecek” dedi.