Bakan Demir'den Arazi Müjdesi

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir Büyükşehir'i ziyaret etti.....

Başkan Toçoğlu’nun ardından konu ile ilgili açıklama yapan Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, “Bizim İl Müdürlüğümüz resmi daireler kampusunda hizmet vermekte. Maltepe mevkiindeki arazinin Büyükşehir Belediyesine devrinde bizim açımızdan her hangi bir mahsur yok. Kalan yer tamamen sizin tasarrufunuzda. Bize düşen görev bu konuda size yardımcı ve destek olmaktır. Konu ile ilgili daha önce Maliye Bakanımızla görüştük. Önümüzdeki Bakanlar Kurulu’nda Maliye Bakanlığımızla bir kez daha görüşürüm. Sakarya’mıza böylesine güzel bir yer kazandırmak bizleri mutlu edecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu günün anısına Balkan Demir’e çiniden oluşan bir vazo takdim ederken, Bakan Demir Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı. Ziyarette Sakarya Valisi Hüseyin Atak, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım ile AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve Büyükşehir bürokratları da hazır bulundu.