Asfalt Sezonunda Durmak Yok

Hendek Mahalle Muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret ettiler. Başkan Toçoğlu’ndan asfalt talebinde bulunan muhtarlara, Toçoğlu, konuyu çalışacaklarının sözünü verdi. Hendek’teki eksikliklerin giderileceğini belirten Toçoğlu “Asfalt sezonunda, ihtiyaç duyulan yerlere asfalt çalışması gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Asfalt sezonunda durmak yok. ” dedi.

Hendek ilçesi mahalle muhtarlarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu’nu Makamında ziyaret ettiler. Başkan Toçoğlu’na ilçeleri ile ilgili isteklerini bildiren 18 muhtar Hendek ilçesindeki grup yollarının asfaltlanması talebinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Toçoğlu, “ Bugün burada Hendek ilçemizden 18 muhtarımızı ağırlıyorum. Muhtarlarımız bana ilçeleri ile ilgili isteklerini bildirerek asfalt talebinde bulundular.  2009 yılında 90 bin tonun üzerinde asfalt çalışması gerçekleştirdik. 2010 yılındaysa 225 binin üzerinde asfalt döktük. Hendek İlçemiz, Sakarya’nın en büyük ve önemli ilçelerinden biridir. Sizin grup yollarınızın asfalt yapılmasıyla ilgili talebinizle ilgili olarak hemen arkadaşlarımıza talimat vereceğim. Bu konuda yapacağımız çalışmanın akabinde eğer makul bir sonuç ortaya çıkarsa bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Asfalt çalışmasının başlamasıyla birlikte asfalt çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Asfalt sezonunda durmak yok” diye konuştu.