Artık Bayram Zamanı

Artık bayram zamanıArtık bayram zamanıArtık bayram zamanı

Karaman’da Son İftar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Mahallemde İftar Var projesi kapsamında tüm ilçelerde düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Karaman’da gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören iftar programında Başkan Zeki Toçoğlu ile AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, gazeteciler Markar Esayan ve Cemil Ertem, sevilen sanatçı Züleyhâ, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı. Başkan Zeki Toçoğlu iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgiyle takip ettiği İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camii Baş İmam Hatibi Hafız Rıza Günay’ın gönül kapılarını aralayan Kuran-ı Kerim tilavetiyle iftar yemeğine geçildi.

Bayram Sevinci
Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, “Ramazan ayının ruhuna, güzelliğine ve coşkusuna tüm hemşerilerimizle birlikte şahit olduk. Hamdolsun, muhteşem bir Ramazan ayı geçirdik. Tüm ilçelerimizde binlerce vatandaşımızla bir araya geldik. Bizlerle birlikte olan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Ramazan ayının vedasının burukluğu ve gelen bayramın sevinci bir arada. Artık bayram zamanı. Ramazan Bayramı tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirsin. Allah daha nice güzel Ramazanları ve bayramları böyle güzel yaşamayı nasip etsin. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayram, tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirsin. Büyükşehir Belediyesi olarak bayram sonrasında şehrimize değer katan hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturarak bayram sevinçlerini inşallah devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerle buluştular
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu eşi Gönül Toçoğlu ile iftar sonrasında Yenikent Park’a geçerek Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte sevilen sanatçı Züleyhâ, gazeteciler Markar Esayan, Cemil Ertem, Cengiz Koyuncu ve Arzu Yıldız’la buluşarak sohbet etti.