Artık Bayram Zamanı

Artık Bayram ZamanıArtık Bayram ZamanıArtık Bayram ZamanıArtık Bayram Za

Her hizmet bayram sevinci yaşatır bize
Yenikentlilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, Yenikentlilere verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Yenikent’e yaptığımız yatırımlarla bölgenin sosyal ve kültürel hayatını canlandırıyor, Yenikent Bölgesini her geçen gün daha da güzelleştiriyoruz. Ramazan ayını huzurla ve coşkuyla idrak ettik. İlçelerimizde kurduğumuz gönül sofralarımızda binlerce vatandaşımızla buluştuk. Yaptığımız her hizmet bize bayram sevinci yaşatıyor. Artık bayram zamanı. Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın bütün insanlığa huzur ve saadet getirmesini dilerim” diye konuştu.