Amatör Evi 17 Eylül Pazartesi Açılıyor

Toçoğlu her zaman sporcunun yanında oldu
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu belirterek, “Bugüne kadar amatör spor kulüpleri adına Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ne talep ettiysek bu taleplerimizi her zaman olumlu karşıladı. Sakarya’da bir ilki gerçekleştirerek yaptıkları sentetik sahalar, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı, otobüs tahsisi ve daha birçok konuda Sayın Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Şimdi de örnek bir proje ile amatör evini bize kazandırdı. Kendisine tüm amatör spor kulüpleri adına çok teşekkür ediyoruz. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen sayın valimize ve diğer başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Pazartesi günü tüm sporseverleri amatör evinin açılışına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.