Amatör Evi Bugün Açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Amatör Spor Kulüplerinin bir arada olmasını sağlayacak olan Amatör Evi’nin açılışı bugün gerçekleşiyor. Erenler Spor Kompleksinde yapılacak açılış bugün saat 18.00’da.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi amatör spora destek vermeyi sürdürüyor. Sakarya’yı amatör sporlarının başkenti yapma hedefiyle çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ve amatör spor kulüplerine destek verdiklerini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Düzenli olarak kulüplerimize gereken malzeme desteği sağlıyor, ihtiyacı olan kulüplerimize otobüsler tahsis ediyoruz. Sakarya’mıza ilk sentetik sahayı kazandırdık. Şimdi de Amatör Evi’ni açıyoruz. Amatör Evimizde kulüplerimize eğitimler verilecek ve amatör spor kulüplerimizin sorunlarına kalıcı çözümler bulunacaktır. Amatör spor kulüpleri camiasının bir arada olmasına zemin hazırlayacak olan Amatör Evi’ni 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’da açıyoruz. Açılışımıza herkesi davet ediyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.