Altyapı Tesisleri İçin Anket Başlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tamamlanma aşamasında olan Altyapı Tesisleri’ne isim verilmesi için yeni bir anket çalışmasının başlatılacağını duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaklaşık 20 dönüm alan üzerinde inşa edilen Altyapı Tesisleri için yeni bir anket çalışmasının başlatılacağını duyurdu. Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor’umuza kalıcı eserler kazandırmak adına altyapı tesisleri inşa ediyoruz. Altyapı tesislerimizde iki suni çim saha, konaklama alanları ve sosyal tesisler yer alıyor. Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’ne verilecek isimle ilgili vatandaşlarımızın düşüncelerini önemsiyoruz” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan yapılan Aykut Yiğit, Oğuz Çetin, Ethem Boran, Aykut Kocaman ve Ekrem Karaberber gibi önerilerin üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, anket çalışmasının 6 Kasım Perşembe günü başlatılacağını duyurdu.