Altyapı Sorunları Çözülüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU), asfalt dökülecek yolların altyapı eksiklerini gidermek için yoğun mesai harcıyor. ADASU Erenler 8044. ve 8046. Sokakta kanalizasyon çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak bölgelerin altyapı eksikliklerini gideren ADASU, Erenler’deki çalışma kapsamında 200 mm çapında koruger borular ile 900 metre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşedi. ADASU yetkilileri çalışmaya ilişkin yaptıkları değerlendirmede, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfalt dökülecek yolların öncelikli olarak altyapı eksikliklerini tamamlıyoruz. Erenler İlçesi 8044. ve 8046. sokaklardaki kanalizasyon şebekesini de bu kapsamda yeniledik” denildi.