Aldığımız Her Nefesin Hesabını Vereceğiz

Aldığımız Nefesin Hesabını Vereceğiz

Aldığımız nefesin dahi hesabını vereceğiz
Çark Caddesi ziyaretinin ardından Yeni Camii bölgesinde esnafla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnaf çay ocağında vatandaşlarla oturup, sohbet etti ve çay içti. Toçoğlu, “Ne kadar büyük bir sorumluluk sahiplendiğimizi iyi biliyoruz. Dışarıdan bakıldığında belediye başkanlığı nasıl görünüyor, herkesin bu konuda çeşitli fikirleri vardır, tahmin edebiliyorum. Ama şunu unutmamak gerekiyor ki, bu makamlar büyük sorumluluk gerektiriyor. Kızmamayı, küsmemeyi, şikâyet etmemeyi, yorulmamayı, bıkmamayı, umutsuzluğa kapılmamayı gerektiriyor. En zor anınızda dahi asla ümitsiz olamazsınız. Her zaman başı dik, cesur, kararlı ve dikkatli olmalısınız. Ekip arkadaşlarıma da her zaman onu söylüyorum; hata yapabilirsiniz, eksik kalabilirsiniz ancak asla yarın öbür gün başınızı öne eğmenizi gerektirecek yanlış bir iş yapmayın. Siz iyi niyetli olun Allah yardım eder diyorum. Burada yaptığımız her işin, attığımız her adımın, verdiğimiz her kararın hatta aldığımız her nefesin bir gün hesabını vereceğimizi unutmamalısınız diyorum” diye konuştu.