Sakarya’daki görev süresi tamamlanan Jandarma Albay Cengiz Yiğit’i Büyükşehir Belediyesi’nde konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin huzur ve güvenliği için çalışan jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizde görev yapan, bu şehir için iyiyi ve güzeli düşünen Jandarma Albay Cengiz Yiğit’e başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’daki görev süresi tamamlanan Jandarma Albay Cengiz Yiğit’le bir araya geldi. Albay Yiğit’e başarılar dileyen Başkan Ekrem Yüce, günün anısına hediye takdim etti.

Başarılar diledi
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Albay Cengiz’e teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “İl Jandarma Komutanımız Albay Cengiz Yiğit’le çalışmaktan memnuniyet duyduk. Albay Yiğit başta olmak üzere şehrimizin huzur ve güvenliği için çalışan jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizde görev yapan, bu şehir için iyiyi ve güzeli düşünen Jandarma Albay Cengiz Yiğit’e başarılar diliyorum” dedi.