Akyazı'da İftar Coşkusu

Ramazan ayını dolu dolu geçirdik
Akyazılılarla birlikte iftarını açan Başkan Zeki Toçoğlu, iftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti. Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii’nde kıldığı teravih namazı sonrası Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Artık şimdi bayrama hazırlık yapıyoruz. Şüphesiz ki Ramazan ayının içerisinde Kadir Gecesi’nin çok ayrı bir önemi var. Coşkuyla bu geceyi geçiren bütün hemşerilerimin Kadir Gecelerini bir kez daha kutluyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu. İftar programının Akyazı’da gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, “Burada, hemşerilerimizle birlikte çok güzel bir şekilde iftar yaptık. Bu ortamı bize sağlayan Zeki Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.