Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde Yerli Malı haftasına yönelik ‘Ülkemi Tanıyorum Genel Kültür Yarışması’ düzenlendi. Akyazı SGM Koordinatörü Hatice Kübra Yazaroğlu, “Bu yarışmanın kaybedeni yok çünkü tüm yarışmacılar sahnede bu heyecanlı atmosferi yaşama cesareti göstererek kişisel gelişimleri için katkı da bulundular” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde etkinlikler devam ediyor. Yerli Malı haftasına yönelik ‘Ülkemi Tanıyorum Genel Kültür Yarışması’ Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşti. Çocuk Kulüpleri, Drama, Akıl Oyunları, Tasarım, Resim ve İngilizce sınıflarının katıldığı yarışmada Tasarım sınıfı ilk sırada yer aldı.

Kişisel Gelişime Katkı
Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Koordinatörü Hatice Kübra Yazaroğlu, “Bu yarışmanın kaybedeni yok çünkü tüm yarışmacılar sahnede bu heyecanlı atmosferi yaşama cesareti göstererek kişisel gelişimleri için katkıda bulundular. Tüm öğrencilerimizi katılımlarından ötürü tebrik edip, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu. Yarışmacılara da çeşitli hediyeler verildi.