Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programları kapsamında huzur sofralarının 9. adresi Akyazı oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Akyazı’da devam etti. Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen iftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Recep Hacıeyüpoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

9. İftar Buluşması
Program İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar’ın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Beraberinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve İlçe Başkanı Feyzi Bora ile iftar sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek gezen Başkan Toçoğlu, Ramazan Ayı’nın bereket ve huzur getirmesini temenni etti. Okunan ezan sonrası huzur sofralarında buluşan vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterisini dikkatle dinleyen minikler ise keyifli bir akşamı geride bıraktı.