Akyazı Artık Daha Güzel

Başkan Toçoğlu, “Akyazı ilçemize büyük önem veriyor ve ilçemize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Akyazı sanayi bölgemizdeki yağmur suyu, asfalt, kaldırım ve tretuvar sorunlarını yaptığımız çalışmalarla çözüme kavuşturduk. Asfalt sezonu içerisinde 30 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik” diye konuştu.

Akyazı’nın kalbi
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonucu Akyazı Çarşısı’nın çok daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Akyazı Çarşısı’nda yaptığımız çalışma kapsamında çarşı zeminini yeniledik. Çarşı içi havuzuyla, ağaçlandırma ve ışıklandırmasıyla Akyazı’nın kalbi hayat buldu. Çalışmamızdan esnafımız da memnun kaldı. Hemşerilerimizin gülen yüzü bizim çalışma şevkimizi artırıyor. Akyazı Çarşımız yeni haliyle hayırlı olsun. İlk günkü heyecanımızla şehrimizin her yerine hizmet götürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.