Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Kasım Çarşamba günü ‘Sağlıklı Hayat’ konulu konferans gerçekleştirilecek. AKM’de düzenlenecek programa Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta konuşmacı olarak katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Bu kapsamda ‘Sağlıklı Hayat’ konulu konferans katılımcılar ile buluşacak. 18 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek programa Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta konuşmacı olarak katılacak. Sağlık konusunda bilinçli bir toplum hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, tüm vatandaşları konferansa davet etti.

Konferansa Davet
Uzm. Dr. Sarı konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Sağlık konferanslarımızın bir yenisini daha hemşerilerimiz ile buluşturuyoruz. Alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz konferanslar ile sağlık alanında bilinçli bir toplum olma yolunda mesafe aldığımızı düşünüyorum. İnşallah gerçekleştirilecek konferansımız ile de hemşerilerimiz akıllarına takılan konuları aydınlatma fırsatını elde etmiş olacaklardır. Tüm hemşerilerimizi AKM’ye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.