AKM'de Romatizmal Hastalıklar Konuşulacak

Büyükşehir Belediyesi, alanında uzman isimleri Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor. Prof. Dr. İbrahim Tekeoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı ‘Romatizmal Hastalıklarda Egzersiz ve Beslenme’ konulu konferans, 3 Aralık Salı günü, AKM’de.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, “Romatizmal Hastalıklarda Egzersiz ve Beslenme’ konferansı düzenliyor. Prof. Dr. İbrahim Tekeoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı programda egzersiz yapmanın insan sağlığına olan faydaları, sağlıklı beslenme bilincinin kazandırılması gibi önemli konuların yanı sıra, romatizmal hastalıklarda en uygun tedavinin yapılabilmesi için erken teşhis ve tanı gibi hastalığı önleyici konular da konuşulacak. 3 Aralık Salı günü, Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek ücretsiz konferans, 14.00’da başlayacak.