AKM'de Kadınlar Günü Kutland

Aile Eğitimi yakında tüm ilçelerde
Aile Eğitimi programlarının yakında tüm ilçelerde düzenleneceğini belirten Karapınar, “Her kursiyerimizin bulunduğu mahallede hizmetlerimizi en iyi şekilde temsil ettiğini düşünüyor, hepinizin Büyükşehir Belediyemizin gönüllü elçileri olduğunuzu biliyoruz ve her türlü getirdiğiniz destekler ve teklifler için de teşekkür ediyoruz. Bize böyle anlamlı günde yalnız bırakmayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu’na ve her hürlü projede bizlere desteğini esirgemeyen Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu konuşmaların ardından ailelerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve kendilerine hediye takdim etti.