AK Parti Belediyeciliğinin Farkı

Önemli yatırımlar hayata geçiyor
AK Parti hükümetinin yenilenebilir enerji konusunda gerçekleştirdiği yasal düzenlemeler neticesinde son yıllarda yenilenebilir enerji alanında çok önemli yatırımların hayata geçirildiğini ifade eden Mustafa Ak, “Hükümetimizin gerçekleştirdiği yasal düzenlemeler neticesinde bugün Türkiye’nin tüm şehirlerinde yenilenebilir enerji yatırımları gerçekleştiriliyor. İşte Sakarya’da da bu alanda Büyükşehir Belediyemiz yılda 6-7 milyon TL’lik kazanç sağlayacak bir projeyi hayata geçiriyor. Bu önemli yatırımı şehrimize kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’ nu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’i ve emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

İlk enerji Mart’ta
HES hakkında detaylı bilgiler paylaşan Rüstem Keleş ise, santralin biran evvel hizmet vermesi için hummalı bir şekilde çalışıldığını belirterek, “Santralimizin tamamlanması ve biran önce enerji üretmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah Mart ayında enerji üretmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.