AK Gençliğe Güveniyoruz

AK Gençliğe GüveniyoruzAK Gençliğe GüveniyoruzAK Gençliğe GüveniyoruzAK

Büyük işlere imza atılıyor
Yeni yönetimleriyle ilk ziyaretlerini Başkan Zeki Toçoğlu’na gerçekleştirdiklerini belirten Mehmet Keçeoğlu, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve daha çok çalışacaklarını söyledi. Keçeoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu, bize destek verdi. Önümüzdeki seçimlerde bize, ilk kez oy kullanacak arkadaşlarımıza sizlerin başarılarını anlatma noktasında, büyük görevler düşüyor. Hizmet Dolu 1364 gün toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanımızın ifade ettiği başarıların hepsini anlatmamız gerekiyor. Çok güzel ve büyük işlere imza atılıyor. Şükür ki artık bir işe başlanacak denildiğinde, o işin biteceğini bilen bir Türkiye’deyiz, Sakarya’dayız. Bu, biz gençler için gurur verici. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bize verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, konuşmaların ardından gençlerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.