ADARAY’ı devamlı kullanan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak ‘ADARAY Hakkında Herşey’ uygulamasında kayıtlar başladı. Uygulamaya ücretsiz kayıt olmak isteyen vatandaşların ADARAY yazıp 0532 752 44 59 no’lu telefona mesaj göndererek kayıt olabilirler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında şehrin ulaşım ağına kazandırılan ADARAY, vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor. Günde 21 sefer yapan ADARAY’a gösterilen ilgi gün geçtikçe artıyor. Şehir içi ulaşım konusunda ADARAY’ın önemli bir yeri olduğunu belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, gösterilen ilginin artmasından dolayı memnun olduklarını belirtti.

Bir Mesajla CebindeADARAY’ı devamlı kullanan vatandaşlar içinde mesaj bilgi olanağı sunmaya başladıklarını açıklayan Pistil, “ADARAY Hakkında Herşey’ adıyla yeni bir uygulama başlattık. Trenimizi devamlı kullanan vatandaşlarımızı oluşabilecek sıkıntılarda bilgilendirmek istiyoruz. Zorunlu sefer iptalleri, sefer saati değişiklikleri ve arıza olması gibi durumlarda kayıtlı olan numaraları mesajla bilgilendiriyoruz. Uygulamaya şuana kadar yaklaşık dört yüz ADARAY kullanıcısı kayıt oldu. Ücretsiz olan bilgilendirmeye kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız telefonlarından ADARAY yazıp 0532 752 44 59’a mesaj göndererek kayıt olabilirler” ifadelerini kullandı.