“Mahallemde İftar Var”

“Mahallemde İftar Var”“Mahallemde İftar Var”“Mahallemde İftar Var”“Mahal

Ramazan ayı boyunca devam edecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Ramazan ayı boyunca birçok mahallemizde iftarlar vereceğiz. Bu iftarların ilkine Hızırtepe’den başlamış olduk. İnşallah hayırlı olur. Biz bu iftarları, vatandaşlarımızla daha yakın olmak ve isteklerini birebir dinlemek için düzenliyoruz. Ayrıca bu iftarlarla mahallelerimizdeki birlik ve beraberliğe katkı sağlamak istiyoruz. Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın birbirleri ile ilişkilerinin artmasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın yöneticilerimizle direk temas içerisinde olmasını ve sorunlarını birebir aktarmasını planlıyoruz. İnşallah birçok mahallemizde iftar vereceğiz. Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduk, Ramazanda da beraberiz” dedi.

Vatandaşın ayağına gidiliyor

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Mahallemde İftar Var’ projesini çok beğendiğini söyleyen AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise, fırsat buldukça bu iftarlara katılacağını söyledi. Recep Yıldırım, “Büyükşehir Belediyemiz bu proje ile vatandaşlarımızın ayağına gidiyor. Bu güzel ramazan ayında birlik ve beraberliğimize katkı sağlıyor. Bugün Hızırtepe’de orucumuzu açtık ve çok güzel oldu. Ben, Başkanımız Zeki beyi ve çalışma arkadaşlarını böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Hızırtepe Mahalle Muhtarı Bedri Arslan da Başkan Toçoğlu’na, Hızırtepe’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.