Büyükşehir Belediyesi SASKİ, içmesuyu altyapı ağını her geçen gün genişletiyor. Ekipler Kaynarca’nın Gürpınar ile Pamukova’nın Fevziye, Özbek ve Çardak Mahallelerinin içmesuyu altyapısını yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından içmesuyu altyapısına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda SASKİ ekipleri Kaynarca’ya bağlı Gürpınar Mahallesinde içmesuyu şebeke hattı imalatlarını sürdürüyor. Pamukova’da ise Fevziye, Özbek ve Çardak mahallelerini kapsayan 6 bin 500 metre içmesuyu isale hattı için çalışmalar devam ediyor. İnşa edilen yeni içmesuyu hatlarının devreye alınmasıyla bölgede yetersizlik sorunu ortadan kalkacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, dayanıklı ve sağlam içmesuyu ağının her geçen gün daha da genişlediğine işaret edildi.