Büyükşehir Meclisi 10 Ocak Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 86 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Olağan Meclis Toplantısı, 10 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek oturumda 86 gündem maddesi karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Ata Tohumu üretimi için protokol imzalanacak
Toplantıda; şehrin tarımsal potansiyeline katkı sağlayacak, tamamen doğal, katkısız ve ilaçsız üretim yapılan Ata Tohum Üretim Projesi kapsamında Mısır Araştırma Enstitü Müdürlüğü ile protokol imzalanması için Başkan Ekrem Yüce’ye yetki verilecek. Alancuma’da Uygulamalı Tarım ve Çiftçi Merkezi proje alanında Mesleki ve Teknik Öğretim Tesisi için meclis toplantısında kamu yatırım kararı alınacak.