Büyükşehir ekipleri 16 ilçede dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda tüm kamu kurum kuruluşları dezenfekte edildi. Ayrıca muhtarlıklar ile işbirliği içerisinde tüm cadde ve sokaklar haricinde mahalle içlerine kadar dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye ekipleri Koronavirüs (COVİD-19) ile mücadele kapsamında 16 ilçede dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Muhtarlık ile işbirliği halinde devam eden çalışmalarda Belediye binaları, kaymakamlıklar, polis, jandarma ve son olarak tüm kamu ve kurumları dezenfekte edildi. Cadde ve sokaklar haricinde bütün mahalle içlerine kadar dezenfekte işlemini sürdüren Büyükşehir ekipleri, Kamu kurum ve idari binalar ve terminallere (Kuzey, Güney, Orta Garaj, İlçe Garajları) el dezenfektanları monte etmeye devam ediyor.