Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Satıcı’ filminin gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Asghar Farhadi’nin yönetmenliğini üstlendiği ‘Satıcı’ filminin gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen filme yoğun ilgi gösteren sanatseverler, gösterim için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Filme yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz. Sinema gösterilerimiz 22 Şubat Perşembe günü ‘Ben, Daniel Blake’ filmi ile devam edecektir. Tüm sinemaseverler davetlidir” ifadelerine yer verildi.