Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri’nde ‘Mustafa Kutlu Hikayeciliği’ çalıştayda ele alınacak. 24 Kasım Cumartesi günü 3 oturumda 9 farklı ismin katılacağı çalıştay OSM’de gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Mustafa Kutlu Hikayeciliği’ çalıştayda ele alınacak. 24 Kasım Cumartesi günü 3 farklı oturumda Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek çalıştaya katılmak isteyenler kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresine mail atarak kayıt yaptırabilecek. 9 farklı ismin farklı başlıklarda yer alacağı çalıştayın sonunda Uzun Hikaye filmi izlenecek ve Mustafa Kutlu’nun kaleme aldığı Uzun Hikaye kitabı konuklara hediye edilecek.

Farklı bakış açısı
Programa ilişkin açıklamalarda bulunan Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Mustafa Kutlu’nun hikayeciliğine dair farklı bakış açıları sunmak için Kasım Kültür Sanat Etkinliklerimiz kapsamında bir çalıştay gerçekleştireceğiz. 24 Kasım Cumartesi günü 3 farklı oturumda Mustafa Kutlu Hikayeciliği’ni ele alacağız. Tüm kültür sanat dostlarını programımıza bekliyoruz” dedi.

‘Mustafa Kutlu Hikayeceliği’ çalıştayında program şu şekilde;

I. Oturum / 14.00

Ali Ayçil / Mustafa Kutlu’nun Hayatı ve Dergah Dergisi

Zeynep Arkan / Mustafa Kutlu, Dergah Dergisi ve Şiir Anlayışı

Mukadder Gemici / Mustafa Kutlu’da Usta-Çırak İlişkisi