‘Hazreti Peygamberi Yeniden Düşünmek’ konferansı AKM’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri, 30 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek ‘Hazreti Peygamberi Yeniden Düşünmek’ isimli konferans ile sona erecek. AKM’de saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan programa Doç. Dr. Yasin Pişgin konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kasım ayı Kültür Sanat Etkinliklerimiz Doç. Dr. Yasin Pişgin’in katılacağı ‘Hazreti Peygamberi Yeniden Düşünmek’ konulu konferansımız ile sona erecek. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin kültür adına mihenk taşı olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Aralık ayı Kültür Sanat Etkinlik takvimimizi de kısa zamanda kıymetli hemşerilerimizle paylaşarak etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Tüm kültür sanat dostları programlarımıza davetlidir” ifadelerine yer verildi.