Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Ressam Esat Acet Nuhoğlu’nun ‘Atların Rüyası’ isimli resim sergisiyle devam etti. 16 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek sergiye sanatseverler ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Atların Rüyası’ isimli resim sergisinin açılışı ile devam etti. Ressam Esat Acet Nuhoğlu’nun seçkin eserlerinden oluşan sergi Ofis Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, ‘Atların Rüyası’ adlı resim sergisi 16 Şubat Pazar gününe kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergimize katılan ve katılacak olan tüm misafirlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Atlar en sadık dostlarımız
Sergi açılışında duygularını paylaşan Ressam Esat Acet Nuhoğlu, “Atlar özellikle bizim milletimizle özleşen en sadık dostlarımızdır. 35 yıldır resim yapıyorum fakat son 20 yıldır atlar ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyorum. Bu da bana büyük bir haz veriyor çünkü atlara vefa borcumuz var. Onlar tarihler boyu bizleri sırtlarında taşıdı ve hayatlarını sahiplerine adadı. Ben de onlar için tuvalimle onları resmederek ölümsüzleştirmek istedim. Bu sergi bugüne kadar açtığım 53.’ncü kişisel sergim. Gerçekten büyük bir ilgi ile karşılaştım. Sanatseverlerle birlikte olmaktan ve Sakarya’da olmaktan büyük mutluluk duydum. Tüm emeği geçen ilgililere teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.