Büyükşehir Belediyesi ilçelere Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kuruyor. Başkan Toçoğlu, “Daha önce tüm ilçelerimize Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kazandıracağımızı ifade etmiştik. Hamdolsun, proje çalışmalarımız tamamlandı ve ilk merkezimizi Geyve ilçemize kazandırıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce vatandaşlara müjdesi verilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri projesinde ilk çalışmayı Geyve ilçesinde başlatacaklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce tüm ilçelerimize Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kazandıracağımızı ifade etmiştik. Hamdolsun, çalışmalarımız tamamlandı ve ilk merkezimizi Geyve ilçemize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

7’den 70’e hizmet
Merkezin proje çalışmalarının tamamlandığını da ifade eden Başkan Toçoğlu, “İnşa edilecek merkezde sanat ve meslek eğitimleri verilecek. Geyveli hemşerilerimiz SAMEK kurslarımızdan yararlanmış olacak. Gençlerimiz için çeşitli aktiviteler, eğitimler düzenlenecek. Merkezde yer alacak konferans salonu ve eğitim alanlarında çeşitli programlar gerçekleştirilecek. İlçemizde yaşayan hemşerilerimize, ailelere, yaşlılara, gençlere sosyal destek verilecek. Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi, 7’den 70’e tüm Geyveli hemşerilerimizin kullanabileceği bir merkez olacak” diye konuştu.

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve merkezinde inşa edilecek Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi, yaklaşık bin 200 metrekare alan içerisinde hayat bulacak. İçersinde 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeterya yer alacak.