Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’ye kazandırılacak olan 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprünün yapım aşaması hakkında bilgileri paylaşan Murat Mutlu, “Köprümüzün 3 temel ayağı tamamlandı. Kirişlerimiz ise yapım aşamasında. Kısa süre içerisinde montajlarını gerçekleştirerek köprümüzü hizmete sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehre yeni köprüler kazandırmaya devam ediyor. Arifiye; Karaaptiler ve Türkçaybaşı mahallelerini birbirine bağlayacak olan köprüde çalışmalar hızla devam ediyor.  Yeni köprü ile geçişlerin daha güvenli ve kolay hale geleceğini dile getiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Sakarya Nehri üzerinde inşa çalışmalarının devam ettiği yeni köprümüz ile ulaşımlar artık daha güvenli olacak” dedi.

65 metre uzunluğunda
Şehrin muhtelif bölgelerinde ulaşımı kolaylaştıracak köprüler inşa ederek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Yeni köprüler ile güzergahları birbirine bağlıyor, ulaşımı konforlu hale getiriyoruz. Son olarak Arifiye’de inşa çalışmalarını başlattığımız ve Karaaptiler ile Türkçaybaşı Mahallelerini birbirine bağlayan köprüde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğine sahip olacak köprümüzün 3 temel ayağı tamamlandı. Kirişlerimiz ise yapım aşamasında. Kısa süre içerisinde montajlarını gerçekleştirerek köprümüzü halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.