Arifiye’de inşa edilen köprü çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “5 mahallemize hizmet sunacak köprü ile geçişler hem güvenli hale gelecek hem de 13 kilometrelik yol, köprümüz ile birlikte 3 klilometreye inecek. Çalışmalarımız sona eriyor. Hayırlı olsun” dedi. Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçu ise yeni köprü için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’de hayata geçirilen köprü çalışmasını yerinde inceledi. Köprüde gelinen son nokta hakkında görevlilerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu’na, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve YOLBAK Daire Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti. Karakullukçu, yatırım dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Geçişler güvenli olacak
Güvenli geçişler için şehrin muhtelif bölgelerinde 20’yi aşkın köprü inşa ettiklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Köprü çalışmalarımızın bir yenisini de Arifiye Nehirkent’e kazandırıyoruz. Arifiye ilçemizde Karaaptiler ve Türkçaybaşı Mahallelerini birbirine bağlayacak olan köprü çalışmamızda sona yaklaştık. Son düzenlemelerin ardından asfalt çalışmalarını tamamlayarak kullanıma sunacağız” dedi.

10 kilometre yol tasarrufu
Toçoğlu, “Vatandaşlarımızın şehir merkezine bağlanmak için kat ettiği 13 kilometrelik yol köprü tamamlandığında 3 kilometreye inecek. Yaklaşık 10 kilometrelik yol tasarrufunu gerçekleştirmiş olacağız. Çaybaşı, Fuadiye, Türkçaybaşı, Hacıköy, Mollaköy ve Kemaliye mahallelerini merkeze yakınlaştırmış olacak. İnşallah 65 metre uzunluğu 17 metre genişliğine sahip olan köprümüzü en kısa sürede hizmete sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.