‘Sokakta Kimse Kalmasın’

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ projesinde çalışmalar devam ediyor. Soğuk hava şartlarının etkisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte sahada aralıksız çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce,  tüm Sakaryalıları kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlarla karşılaşmaları halinde yetkilileri bilgilendirmeye davet etti.

Vatandaşa duyarlılık çağrısı
Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Sosyal Hizmet ekiplerimiz Terminal, Tren Garı, köprü altları, hastaneler ve diğer alanlarda kontrollerine devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız tespit edilerek gereken müdahalede bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık, barınma, giyim, kişisel bakım ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu konuda diğer vatandaşlarımızın da duyarlı olmalarını  bekliyoruz.”

7 gün 24 saat hizmet
“Vatandaşlarımızın destekleri bizler için çok önemli. Bazen öyle durumlar oluyor ki hiç tahmin edilemeyecek yerlerde kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bulunuyor. Tüm Sakarya’nın bize bu konuda destek olmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bize bu konuda kolaylıkla ulaşabilirler. 7 gün 24 saat hizmetteyiz. İnşallah bu soğuk havalarda gönülleri birlikte ısıtacağız.”